Informacja o dofinansowaniu projektu

Tytuł projektu
„Zwiększenie odporności firmy HOUSE OF FOOD D. SŁOMIŃSKI-FABIŚ S.K.A. na wypadek wystąpienia sytuacji kryzysowych poprzez inwestycje w rozszerzenie działalności o usługi cateringowe wraz z cyfryzacją systemu zarządzania zamówieniami"
Program wsparcia
Projekt jest realizowany przy wsparciu środków Unii Europejskiej w ramach Krajowego Planu Odbudowy i Zwiększania Odporności (KPO).
Numer Umowy
KPOD.01.03-IW.01-0419/24-00
Działanie
Inwestycja w ramach działania A1.2.1 - Inwestycje dla przedsiębiorstw w produkty, usługi i kompetencje pracowników oraz kadry związane z dywersyfikacją działalności w ramach Krajowego Planu Odbudowy i Zwiększania Odporności.
Wartość projektu
663 963,04 zł
Wysokość dofinansowania
426 447,89 zł
Cel projektu
Projekt ma na celu zwiększenie odporności firmy na sytuacje kryzysowe poprzez:
- Rozszerzenie działalności o profesjonalne usługi cateringowe
- Cyfryzację systemu zarządzania zamówieniami
- Zwiększenie konkurencyjności firmy na rynku lokalnym
- Dywersyfikację źródeł przychodów